MUREM ZA ŁOWCZYM KRAJOWYM

Jak wynika z nieoficjalnych doniesień na dzień dzisiejszy do Ministerstwa Klimatu i Środowiska wezwano naszego Łowczego Krajowego. Nastąpiło to po niewygodnej piątkowej rozmowie w ministerstwie, dotyczącej postulowanych przez „Niech Żyją” zmian w prawie łowieckim. Prawdopodobnie trudno było odeprzeć merytoryczne i podbudowane badaniami naukowymi argumenty ŁK oraz prezesa NRŁ, którzy stanowią świetny tandem, reprezentujący polskich myśliwych. Jak widać nasze szybkie zjednoczenie w Związku, które dokonało się dzięki dobrej woli i kompetencji, mówiących jednym głosem, ŁK oraz prezesa NRŁ oraz połączenie sił z rolnikami musiało kogoś rozwścieczyć.

Bronimy myśliwych, wspieramy łowiectwo, walczymy z mową nienawiści w Internecie.
Chcesz pomóc? Wpłać i pomóż nam działać dalej!

5 zł lub więcej na:

Patronite.pl | Zrzutka.pl | Przelew lub dowiedz się więcej >>

Chcemy silnego, zjednoczonego łowiectwa, które jest elementem ochrony rodzimego środowiska, jest oparte na badaniach naukowych a nie stereotypowych opiniach i spekulacjach!

Stajemy murem za NASZYM ŁOWCZYM KRAJOWYM! Kolego Eugeniuszu, jesteśmy z Tobą całym sercem.

BĄDŹMY SILNI RAZEM!

Działamy dzięki Tobie!

Wsparcie finansowe dla naszej fundacji jest kluczowe, abyśmy mogli kontynuować naszą misję ochrony środowiska, wsparcia myśliwych oraz prowadzenia badań i programów edukacyjnych.

Jesteśmy w pełni niezależni, utrzymujemy się dzięki Waszym dobrowwolnym wpłatom. Twoja hojność ma ogromny wpływ na nasze działania, dlatego zachęcamy Cię do przekazania darowizny poprzez różne dostępne metody.

Chcesz pomóc? Wpłać i pomóż nam działać dalej!

5 zł lub więcej na:

Patronite.pl | Zrzutka.pl | Przelew lub dowiedz się więcej >>